Inför besöket på Culturen

Välkomna till utbudsdag på Culturen i Västerås – lördag 2 februari 2019!

Här hittar du all information inför ditt besök.

Hitta hit
CuLTUREN ligger på Sintervägen 6 i Västerås i ett område som kallas Kopparlunden.

Programmet (tiderna är preliminära, se exakta tider i programmet)
Utbudsdagen börjar kl. 11.00 och sista presentation slutar kl. 18.30.
Under dagen kommer det att visas smakprov ur olika föreställningar som finns presenterade i katalogen.
Varje programpunkt är 20 minuter lång och däremellan är det 10 minuter att ta sig till nästa programpunkt. Du väljer fritt vilken presentation du vill se, men antalet platser i varje box (scen) är begränsat, dvs. det är inte säkert att du får plats där du vill. Tänk på att det är bra om ni i respektive förening sprider ut er på olika lokaler. Det mesta är live, men ibland kan det bli DVD-visning eller någon form av pratpresentation.

Parkering
Finns utanför CuLTUREN och i området Kopparlunden. Parkeringen är avgiftsbelagd och det finns parkeringsautomater på området.

Garderob
Det är begränsat garderobsutrymme, men klädhängare kommer att finnas uppställda till vänster vid entrén och vid Café Koppar (bredvid 4:e teatern). Garderoben är obevakad.

Ingen anmälan på plats – men namnskyltar att hämta
Du behöver inte anmäla er vid ankomst till Utbudsdagen, men hämta din namnskylt som ligger utlagda på ett antal bord i anslutning till vår reception, sorterade efter län. Namnskylten behövs för att få tillträde till dagens program samt måltider.

Katalog
En katalog, med presentation av alla medverkande producenter och deras produktioner, kommer att kunna laddas ner från hemsidan.

Varför gör vissa grupper dubbla presentationer?
För att ingen deltagare ska missa något under sitt lunchpass dubbleras vissa presentationer.

WiFi
Fritt internet finns i byggnaden.
Nätverket heter Culturen Guest.
Lösenord finns anslaget till vänster om receptionen.

Mat – lunch och kaffe
Lunch och kvällsmacka ingår i deltagaravgiften. På lördag morgon/förmiddag finns det möjlighet, för den som så vill, att köpa kaffe i Café Koppar. I själva caféet (vid 4:e teatern) har de kontant- och kortbetalning. En station finns också vid Box 2. Där är det endast swishbetalning som gäller.

Lunch kommer att serveras kl. 12.30 för personer med rosa namnskyltar och kl. 13.30 för personer med grön namnskyltar. Var vänlig och respektera de lunchtider ni fått. (klockan 12.30: Dalarna, Gävleborg, Värmland, Örebro, Östergötland / klockan 13.30: Gotland, Stockholm, Uppsala, Södermanland, Västmanland)

Lunchen kommer att serveras på Restaurang Koppar som ligger en 4 minuters promenad från CuLTUREN. Det serveras en buffé, även det vegetariska alternativet finns på buffén. Allt mat är gluten- och laktosfri.

Karta till Restaurang Koppar

Eftermiddagskaffe och kvällsmacka serveras på CuLTUREN. Vegetarisk, vegan eller annan specialkostmacka hämtas i Café Koppar.

Reception
Under hela dagen finns en bemannad reception, för frågor och funderingar, i den stora entréhallen.

Tillgänglighet
Det finns handikappanpassad entré, toalett, hiss samt parkering.

Mer om Culturen
Läs mer om Culturen genom att klicka här.